Hæderkronet sydfynsk sejlklub nomineret til ny pris

Sejl og studér ved Thurø Sejlklub er indstillet til Palby Prisen. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær

Hæderkronet sydfynsk sejlklub nomineret til ny pris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Thurø Sejlklub, der for nylig var blandt finalisterne til Danskernes Idrætspris, er nomineret til Palby Prisen, der bliver uddelt senere på måneden. Afstemning er i gang.

Thurø: Thurø Sejlklub måtte tidligere på året se sig slået på målstregen, da Danskernes Idrætspris blev uddelt. Her var klubben ellers blandt finalisterne til prisen, der endte med at gå til projektet "Lykkeliga".

Nu har den sydfynske sejlklub imidlertid fået en ny chance for at blive hædret, da den er blandt tre nominerede til Palby Prisen 2019, som bliver uddelt til det store Boat Show i Fredericia den 23. februar.

Ligesom tidligere er det projektet "Sejl og Studér", der har fået sejlklubben på Thurø nomineret.

- Alle idrætsgrene har svært ved at få fat i de 15 - 25 årige, men ikke Thurø Sejlklub. De er lykkedes med projektet at få de unge om bord. Netop det faktum, at Thurø Sejlklub har fundet og aktiveret en forsvundet ungdom, bringer Thurø Sejlklub frem som nomineret til Palby Prisen, står der i den officielle nominering til prisen.

Palby Prisen, der blev stiftet i 2017 og uddeles af Bådmagasinet, går til et initiativ, som har haft held med at få nye sejlere ud på vandet og ind i sporten. Vinderen findes gennem en afstemning på Bådmagasinets hjemmeside, baadmagasinet.dk, hvor man altså allerede nu kan stemme på sin favorit.

Udover Thurø Sejlklub er Hou Maritime Idræts Efterskole nomineret for dets sejlerlinje. Det samme er de to koncepter Youngsters og WOW (Women on water), som Sundby Sejlklub står bag.

Foruden æren tilfalder 10.000 kroner vinderen af prisen.

Hæderkronet sydfynsk sejlklub nomineret til ny pris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce