Alle er inviteret: Sportsfestival kalder til netværksmøde

Svendborg Sportsfestival inviterer til netværksmøde den 26. februar.

Alle er inviteret: Sportsfestival kalder til netværksmøde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der er fundet en dato for, hvornår Svendborg Sportsfestival løber af stablen. Nu skal festivalen planlægges, hvorfor foreninger, ildsjæle og andre interessenter inviteres til netværksmøde.

Svendborg: Det bliver 8.-9. juni, at Svendborg Sportsfestival 2018 løber af stablen. Det ligger fast.

Det gør indholdet af selve festivalen dog endnu ikke, hvorfor alle foreninger på egnen, ildsjæle, bestyrelsesmedlemmer og andre interesserede inviteres til at komme med input og være med til at forme årets festival. Det sker på et netværksmøde 26. februar i SG Huset.

Det er meningen, at man skal lade sig inspirere af de gode historier fra de tidligere sportsfestivaller. Det forklarer Martin Brems, der sammen med Jesper Nøhr Bertelsen er projektleder for sportsfestivalen.

- Vi har bedt nogle af de deltagere, som har gjort noget ekstraordinært de andre år, om at fortælle deres historier til inspiration. Det er for eksempel lykkes nogle at lave nogle initiativer, der går på tværs af idrætsgrenene, og det kunne man jo forsøge at gøre efter, fortæller Martin Brems.

- Der er også lagt op til, at Jesper og jeg lige skal præsentere os selv som projektledere af festivalen og fortælle om vores visioner for den, og hvordan vi ser for os, at festivalen spiller sammen med landsstævnet, som kan blive et springbræt til, at der skabes en masse netværker på tværs af idrætsgrenene, tilføjer han.

Kulturen inviteres med

Svendborg Sportsfestival har siden sin begyndelse for to år siden primært været idrætsforeningernes fest, men som avisen tidligere har beskrevet, er der lagt op til, at man i år og fremover vil inddrage kulturlivet.

Naturligt nok er kulturaktører derfor også meget velkomne til at deltage i netværksmødet, fastslår Martin Brems.

- Vi har arbejdet sammen med Kulturelt Samråd og haft møde med formand Claus (Bjerregaard (red.), som fortæller, at hans bagland er klar. De vil rigtig gerne have en plads i festivalen, og vi regner med at lave en stille og rolig inkorporering i 2018 og derefter et samarbejde med fuld skrald på i 2019, siger han.

Projektlederen håber, at mange vil møde op og bidrage med konkrete forslag til, hvad de vil bidrage med.

- Det er der, man skal komme, hvis man gerne vil have indflydelse, og vi håber, at det ikke kun er bestyrelsesfolk, der kommer, men også ildsjælene, siger han.

Alle er inviteret: Sportsfestival kalder til netværksmøde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce