Årets idrætsleder: Black tog sejren i anden omgang

Held og lykke! Rollokasseren Bent Pedersen ønsker Christel Black held og lykke, inden starten på prisuddelingen i Rottefældeteatret. Senere på aften blev Rolloformanden kåret til årets idrætsleder. Foto: Katrine Becher Damkjær

Årets idrætsleder: Black tog sejren i anden omgang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

BK Rollos formand Christel Black kåret til årets idrætsleder i Svendborg. Unikt rekrutteringsprojekt gav Thurø Sejlklub titlen som årets idrætsforening.

Svendborg: Sidste år måtte hun nøjes med en nominering, men i år kunne 38-årige Christel Black fra BK Rollo løfte armene i vejret, da årets idrætsleder i Svendborg blev hyldet.

Den tidligere mesterbokser og nuværende formand for bokseklubben vandt lederprisen ved en prisfest i Rottefælden tirsdag aften. Det skete for næsen af tre andre nominerede: Carsten "Stump" Jensen fra GOG og Skolerne i Oure, Knud Christensen fra Lunde SG&I og Ib Oldrup fra Thurø Sejlklub.

Christel Black er tidligere tredobbelt dansk mester i boksning, og hun har været aktiv i bestyrelsen i BK Rollo siden 2013. For to år siden overtog hun formandsposten fra Henrik Hansen.

Årets idrætspriser gik til
Årets idrætsleder: Christel Black, BK Rollo (øvrige nominerede: Carsten "Stump" Jensen fra GOG og Skolerne i Oure, Knud Christensen fra Lunde SG&I og Ib Oldrup fra Thurø Sejlklub.)Årets idrætsforening: Thurø Sejlklub (øvrige nominerede: Svendborg Mountainbike Klub og Bokseklubben Rollo.)

Årets idrætstalent: Lasse Møller, GOG (øvrige nominerede: Sofus Kramer fra Svendborg Gymnastikforening og Tomas Atli Bjarksson fra Svendborg Basketball Club.)
Ib Oldrup, formand for Thurø Sejlklub (i midten),var nomineret til årets idrætsleder, men måtte se Christel Black fra BK Rollo løbe med prisen. Til gengæld fik Thurø Sejlklub årets idrætsforeningspris. Her er Ib Oldrup i selskab hustruen Jytte og kasserer i Thurø Sejlklub, Jacob Jensen. Foto: Katrine Becher Damkjær
Ib Oldrup, formand for Thurø Sejlklub (i midten),var nomineret til årets idrætsleder, men måtte se Christel Black fra BK Rollo løbe med prisen. Til gengæld fik Thurø Sejlklub årets idrætsforeningspris. Her er Ib Oldrup i selskab hustruen Jytte og kasserer i Thurø Sejlklub, Jacob Jensen. Foto: Katrine Becher Damkjær

Forskel for børn og unge

Christel Black var blandt andet indstillet til prisen af Helle Larsen, der i sin nominering fastslog, at Rollo-formanden har et drive, der bør værdsættes:

"Hun gør en stor forskel for børn og unge i Svendborg, hun skaber tryghed, og de bliver en del af fællesskabet. Christel formår også at skabe et sammenhold, så man som jeg har lyst til at være frivillig i klubben", skrev Helle Larsen i sin indstilling.

Den tidligere formand, træner og sekundant samt nuværende kasserer i BK Rollo, Bent Pedersen, havde også indstillet Christel Black til prisen som årets idrætsleder.

"Alle, der kender Christel, vil skrive under på, at hun er en kolossal engageret foregangskvinde", lød det i indstillingen fra Bent Pedersen, der blandt andet nævnte hendes deltagelse i Fight Night på Frederiksøen, hendes opstart af et nyt boksehold for 8-12-årige og hendes engagement i BK Rollos årlige bokseture til Irland og Sverige.

Bent Pedersen beskriver Christel Black som et naturligt bindeled i bokseklubben.

"Christel binder alle tingene sammen i klubben, hvor de sidste sæsoner har været fantastiske, med blandt andet fire danske mesterskaber og to piger på landsholdet", lyder roserne fra den BK Rollo-kasseren.

Pris for rekrutteringsprojekt

Christel Black blev hyldet i et propfyldt Rottefælde-teater, hvor hele salen i dagens anledning var repræsentanter for det lokale idrætsliv.

Efter at have spist sammen og overværet sommerens revy hyldede publikum også Thurø Sejlklub, der blev kåret til årets idrætsforening. Sejlklubben fik prisen for rekrutteringsprojektet "Sejl og studér", der har skaffet masser af nye medlemmer mellem 18 og 25 år.

Frida Sparre Hangel, Christoffer Slott Westerberg og Johan Søgaard Hoff står bag projektet, der beskrives som unikt. Målsætningen var at rekruttere unge fra det sydfynske studiemiljø til klubben, og det første år var målet at skaffe 10-12 sejlere. Da de nye sejlerne skulle på vandet på den første rekrutteringsdag, mødte der hele 40 studerende op, og indtil videre har projektet skaffet 25 nye medlemmer i Thurø Sejlklub.

De mange unge kommer blandt andet fra Simac, Den frie Lærerskole i Ollerup, sygepleje- og pædagoguddannelsen i Svendborg og fra Syddansk Universitet i Odense.

De øvrige nominerede til prisen som årets idrætsforening var Svendborg Mountainbike Klub og Bokseklubben Rollo.

GOG-es årets talent

Der blev taget forskud på årets uddeling af idrætspriser, da GOG's Lasse Møller lørdag eftermiddag blev kåret til årets idrætstalent i Svendborg Kommune.

Lasse Møller var selv til stede ved uddelingen på Frederiksøen. Han er med det danske A-landshold på en 10 dage lang træningslejr i Caribien, så det var hans far, den tidligere GOG- og landsholdsmålmand Bent Møller, der modtog prisen på sønnens vegne i forbindelse med weekendens sportsfestival.

De øvrige nominerede var tumbleren Sofus Kramer fra Svendborg Gymnastikforening og Tomas Atli Bjarksson fra Svendborg Basketball Club.

Årets idrætsleder: Black tog sejren i anden omgang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce