Vindmølledebat: Vi burde juble over grønt initiativ


Vindmølledebat: Vi burde juble over grønt initiativ

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svendborg Lokaldebat. 

Læserbrev: Hvis moral er godt, så er dobbeltmoral dobbelt så godt!

Her har vi nogle mennesker, der tager initiativ. Ikke bare til vækst i udkantsdanmark, men grøn vækst. Vi små danskere kan ikke finde ud af at gøre det, der skal til, for at hjælpe dem, der virkelig vil gøre noget godt for miljøet. Ikke bare skal de slås med miljøorganisationer, (som man jo skulle tro var for vedvarende grøn energi) fuglereservater, flagermuse-elskere, mågens bevarelse og andre ting, som ingen nogensinde har fantasi til at forestille sig. Men også ulidelig kamp med naboer, der af en eller anden grund er sat i verden for den ene ting, nemlig at bekæmpe det gode med alverdens argumenter, selvom selv samme naboer har købt deres ejendom, da der allerede stod vindmøller!

Burde vi ikke tage imod med kyshånd, hver gang nogen tager de initiativer som vi alle har glæde af?

Burde vi ikke juble og give tilskud og hjælp til opsætning, danse rundt om møllerne i begejstring over alt den rene energi, der bare strømmer ind fra den vind, der er så rigeligt af til alle. Eller skal vi med vold og magt bekæmpe alle, der prøver at gøre det rigtige, som vi i Danmark gerne vil eller lader vi bare som om? Men langtrukne sagsbehandlinger og en lov, der siger: Hov!? Vi gav jer godt nok tilladelse, men nu fortryder vi, og så må I selv tage konsekvenserne! Samt giver få mennesker, der er sure, vetoret?

Hvordan kan man behandle mennesker sådan? Skal vi fremover sige til grønne iværksættere, at sådanne tilladelser tager mindst seks år, derefter kan møllerne bruges, indtil kommunen fortryder. At man kan risikere sin ro, nattesøvn og helbred, forholde sig til et utal af paragraffer og vente, vente, vente.

Man får sådan en lyst til at sig: "Så tag jer dog sammen Svendborg"!

Vindmølledebat: Vi burde juble over grønt initiativ

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce