Torvedebat: Lykønskning til vores nye borgmester


Torvedebat: Lykønskning til vores nye borgmester

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svendborg Lokaldebat. 

Læserbrev: Kære Bo, tillykke med din flertalsbeslutning. Det er flot, at du så hurtigt efter valget kan løbe så langt fra dine løfter om brede beslutninger, og med et klart "tak for sidst" til den anden side af byrådet.

Jeg må beundre din klarsynede ligegyldighed med de handlendes mening, hvad ved de om sådan noget. Det er en vis beslutning at tømme torvet, inden du beslutter, hvad der skal være, sådan kan vi bedre nyde synet af det tomme torv og tænke store tanker.

Man ser også det tidligere byråds mangel på fremsyn, de har brugt af kommunekassen på at gøre de glatte fliser ru. Det var ikke nødvendigt, nu når torvet skal stå tomt. Spændende hvilke havemøbler og farvede parasoller vi får at se til sommer, jeg har endda hørt forslag om gyngestativer. Det bliver helt vildt, der må en ekstra etage på parkeringshuset, så de tomme pladser kan bevares.

I Ringe har de misforstået byplanlægning, de tror, at de tiltrækker kunder ved at lave p-pladser i kort afstand af butikkerne. Men Ringe kan selvfølgelig heller ikke, som Svendborg, sammenliges med Paris og New York. De får se, når deres kunder tager til storbyen for at se på liggestole. Om to-tre år, når der er aktivitet mindst en dag om ugen i sommerhalvåret, kan du sige: "Hvad sagde jeg".

At der ikke sker noget om vinteren, gør bare at man ikke behøver salte. Skulle der ikke komme den ventede aktivitet, er det fordi de torvehandlende spærrer torvet. Så må de om på Centrumpladsen, de kan være der, da flere har lovet at blive væk, hvis de flyttes.

Torvedebat: Lykønskning til vores nye borgmester

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce