Økologidebat: Smalt rødt


Økologidebat: Smalt rødt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Mads Fredeløkke, Nyborgvej 93A, Svendborg
Michael Nørgaard
Svendborg Lokaldebat. 

Læserbrev: Hvem ved bedst, hvad der er godt for borgerne i Svendborg? Det kunne man få svaret på, hvis man deltog i byrådsmødet tirsdag, hvor borgmesteren og hans smalle flertal endnu engang gennemtvang et forslag uden, at man skal lytte til borgerne, der ender med at betale festen.

Denne gang var det ikke biler på torvet, som den rødeste fløj havde set sig sur på, nej, nu skulle der være 30 procent økologi (oprindeligt 60 procent) i alle kommunens institutioner, for så bliver man bare så sund.

Altså der er ikke rigtig noget bevis for påstanden om, at økologi er sundere, men hvad betyder det, når bare 17 fødevareeksperter kan stemme det igennem. Det ville heller ikke koste en krone ekstra, så hvordan den øgede egenkontrol, de særlige regler for indretning og ikke mindst de 30-40 procent dyrere råvarer kan klares inden for budgettet, det skal vi ikke tænke på, når 17 økonomiske eksperter kan stemme det igennem.

Så glæd jer Svendborgere, eksperterne på Ramsherred har sikret jeres sundhed, det helt uden at høre nogen med lidt mere faglig viden end en skolelærer, betjent eller fagforeningsmand, og hvem ved mere om ernæring end dem.

Økologidebat: Smalt rødt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce