Håndtryksdebat: Går DF nu efter kristne?

Rasmus Drabe (til højre) undrer sig over Dorthe Ullemoses (DF) holdning til håndtryk. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær

Håndtryksdebat: Går DF nu efter kristne?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev: Jeg skal da lige love for, at der er ved at gå valgkampsstemning i den, her i Fyns Amts Avis' debatter. Dorthe Ullemose (endnu DF?) er i hvert fald klar med pennen igen efter en længere pause, efter den pinlige sag med en falsk facebookprofil, som hun klandrede sin egen datter for at have oprettet.

Nu er Dorthe Ullemose igen klar til at banke muslimer og Per Nykjær skal have en over nakken for at være liberal nok til at være ligeglad med, hvordan man hilser, bare man opfører sig ordentligt (tak for det, Per!). Håndtrykket er af yderst stor vigtighed i et demokratisk samfund, må vi forstå.

Et interessant standpunkt at tage, når man samtidig har brugt enorme mængder af spalteplads på at snakke om "de kristne danskeres land", hylde kristendommen i Danmark og italesætte vores demokrati som stående ufravigeligt på ryggen af den kristne tro.

Vi er vant til, at Dorthe Ullemose langer ud efter Adil, Amin og Karim. De bliver aldrig danske, uanset hvor meget de prøver, for skruen kan altid spændes lidt mere.

Det interessante er nu, at Dorthe Ullemose også vil til at gå efter Karsten, Flemming og Per. Almindelige danske mænd, som man egentlig skulle formode, var ude af DFs søgelys. Sagen er bare, at der er en del teologer her i landet, især i Luthersk Mission og Indre Mission, som for eksempel ikke anerkender kvinders ret til at bestride et præsteembede og ikke ønsker at give hånd til kvinder. Altså en tydelig kønsdiskrimination, der bunder i religiøse overbevisninger.

Det må være en æressag for DF og Dorthe Ullemose at slå hårdt ned på Indre Mission og Luthersk Mission, for håndtrykket er jo en ufravigelig dansk værdi, som er groet direkte ud af de seneste 170 års demokratiske dannelse i dette land, ikke Dorthe Ullemose?

Håndtryksdebat: Går DF nu efter kristne?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce