Debat: Vindmøllesag er ikke samfundets skyld


Debat: Vindmøllesag er ikke samfundets skyld

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Peter Prinds, pensioneret overlæge, Koldingvej 201, Christiansfeld
14 FSV Vindmøller skiftekær Tåsinge3
Svendborg Lokaldebat. 

Læserbrev: Da truslen om standsning af to vindmøller på Tåsinge er blevet en realitet, dukker mørkets kræfter op af dyndet. De ansvarlige kommer frem til håndvasken. Hygiejne er en god ting, men håndvask skal ske efter toiletbesøg og inden måltid. Ikke modsat.

En herre fra Kunstakademiet beskylder to borgere for at være skyldig i, at kommunen skal betale millioner i erstatning. Som et produkt fra Tvind, som ville, at lokalsamfundet skulle samles omkring et vindmølleprojekt, rådgiver han projektmagere.

En tidligere randrusiansk kommunalpolitiker beskylder kommunen for at følge klagenævnets afgørelse. Samtidig repræsenterer han Danmarks Vindmølleforening, som byder på den ypperste erfaring med vindmølleprojekter.

En akademiingeniør, som også er medejer at de famøse møller, går angiveligt konkurs, hvis møllerne standses.

Det er tragisk, at en ingeniør, der foruden advokater og konsulenter har tilgang til over 40 års mølleerfaring og en forening med 30.000 mølleinteressenter, investerer millioner i møller, der forgår, hvis de standses og som leveres uden den krævede dokumentation, når der ligger en klage over projektet ved Naturklagenævnet.

Det er patetisk, at vindindustrien, efter i årevis at have tromlet myndigheder, politikere og borgere endeligt bliver fanget i deres forehavende, søger at lægge ansvaret hos andre end dem selv.

Det er for dumt at tro, at to små hollandske møller i naboens baghave kan mindske klodens temperatur, gavne eksporten og samle lokalsamfundene.

Kære projektmagere. Sælg møllerne inden de forgår, skriv Jeres memoirer, og pris Jer lykkelige for, at I måske ikke sagsøges for vildledning af kommunen.

Man må forvente, at naboerne får en belønning for at give Kommunen en chance for at rette fejlene.

Debat: Vindmøllesag er ikke samfundets skyld

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce