Debat: Tilflyttere skaber liv i Ulbølle


Debat: Tilflyttere skaber liv i Ulbølle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Ann-Kristin Henriksen, Møllevej 5, Vester Skerninge
Andreas Bastiansen
Svendborg Lokaldebat. 

Læserbrev: Traditionen for at være aktivt med i landsbyens liv går helt sikkert flere generationer tilbage. Men hvor er det dog glædeligt, at nye familier flytter til og har lyst til at være med. Man kunne se det i weekenden ved Ulbølles torvedag. Friske folk, både nye og gamle, kommer og slår øltelte op, involverer sig med musikinstrumenter og hjælper den glade stemning på vej. Og rundt omkring: en sværm af skønne unger.

Nu er det ikke sådan, at byen ellers har stået stille. Godt nok må mange pendle efter arbejde, folkeskolen og børnehaven er lukket ned for længst, og vi mangler en herrefrisør. Så vi mødes, fordi vi gerne vil. Der er foreninger for bueskytter, husmødre, vindmøllefolk, tangodansere, hjertestartere og meget mere. Det fede er, at de senest tilflyttede også gerne vil være med.

Så der sker udviklinger i vores lille by, for eksempel er der er blevet bygget en oase med hængekøjer og bålhytte. Den egner sig specielt for børnefamilier, så mon ikke der har været nogle yngre mennesker blandet ind i det. Og at plante et stykke brakjord til med æbler og brombær - ja, jeg vil gerne indrømme, at det er jeg simpelthen blevet for gammel og kynisk til. Derfor er det perfekt, at nye kræfter prioriterer en dejlig landsby fremfor en købstad eller Nørrebro. Tak for det.

Debat: Tilflyttere skaber liv i Ulbølle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce