Debat: Tag fat i spareplan


Debat: Tag fat i spareplan

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Jørgen Fredeløkke, Nyborgvej 93 A, Svendborg
Michael Nørgaard
Svendborg Lokaldebat. 

Læserbrev: Riget fattes penge, som det jo så ofte gør, men hvor findes de penge? Kigger jeg på Facebook, så skal de rige bare betale, kigger jeg i avisen, er det skolerne, der står for, eller i ekstremismens overdrev kan man finde pengene ved at spare på lovbundne midler til dem med mere pigment end andre.

Løsningen ligger altså ikke lige for, men problemet er klart, kassen er tom og den skal fyldes, så nu må politikerne træde i karakter. Se at få fundet midlerne, også selvom det gør ondt, for ingen ærlige mennesker finder 100 millioner kroner, uden både børn, ældre og syge mærker det, men vær ærlige om, hvad I gør. I vil blive hadet, ligegyldigt om I sparer lidt eller meget, så tag det store tag på én gang, stå sammen i de ansvarsfulde partier og skab det økonomiske råderum, vi burde have i en kommune af Svendborgs størrelse.

Kom nu ud i alle kroge, ikke noget med at lade visse grupper eller områder slippe, fordi man er valgt i det sogn, eller en fagforening er venlig mod partikassen. Få nu gjort rent, lukket overflødige kvadratmeter, "nice to have"-projekter og vend tilbage til kommunens kerneopgaver, ikke alt det flødeskum, som politikerne opfinder, hver gang de finder en bøjet to krone, nej, helt tilbage til kernen, så er der såmænd rigeligt 100 millioner kroner, men så pas bedre på dem denne gang.

Debat: Tag fat i spareplan

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce