Debat: Tæring efter næring i byrådet

Efter budgetforliget skal byrådet sætte tæring efter næring, mener det tidligere byrådsmedlem og bestyrelsesmedlem i den lokale Venstreafdeling, Mads Fredeløkke. Arkivfoto: Michael Nørgaard

Debat: Tæring efter næring i byrådet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Læserbrev: Så blev der landet et bredt budget og det endda på rekordtid, noget der glæder én, når man tænker på de benspænd, der ellers har kendetegnet de sidste års budgetter.

Opgaven blev løst, man huggede en hæl, klippede en tå, og så var der de 20 millioner kroner, man skulle bruge: Ros til de ansvarlige bag budgettet. Men, for der er jo altid et men, kan de samme ansvarlige partier så ikke også give håndslag på, at de penge man eventuelt finder i et hjørne af skattekisten eller i en cigarkasse, de næste mange år bruges på at afdrage gæld og ikke nye projekter?

For det er jo altid rart som politiker lige at give to millioner til nogen, man håber vil stemme på en, men hold nu hele kommunens fremtid for øje. Vores største problem i kommunen er, at vi slæber en kæmpe gæld med os, men i stedet for at tage fat på den, satser man på, at folketinget kommer med en enorm pose penge til at lukke hullet i en udligningsreform. Det sker bare aldrig. For straks vil hovedstaden og de andre store byer skrige op, og så falder det til jorden, som vi så sidste år, da Socialdemokratiet og Dansk Folkeparti fik kolde fødder.

Derfor, tag nu skeen i den anden hånd, gør som normale mennesker, brug ikke mere, end vi har, afdrag gæld og vend alle projekter. Hvad er "need to have", og hvad er "nice to have". Næsten alle partier i kommunalbestyrelsen har indset, at man ikke bare kan hente penge på et pengetræ i baghaven, så få nu styr på fremtiden og sæt tæring efter næring.

Debat: Tæring efter næring i byrådet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce