Debat: Tåbesnak fra DF


Debat: Tåbesnak fra DF

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Bruno Hansen, byrådsmedlem (SF), formand for Miljø- og Naturudvalget
Michael Bager
Svendborg Lokaldebat. 

Læserbrev: Så er Dansk Folkeparti igen ude med riven overfor flygtninge og indvandrere, denne gang med Morten S. Petersen som pennefører! Det er rigtigt, at byrådet skal ud i store besparelser, men det er ikke begrundet i flygtninge og indvandrere i Svendborg, men fordi folketinget ikke tilfører de økonomiske midler, der skal til for at fastholde en god kommunal service i kommunerne - en politik som Dansk Folkeparti har støttet de seneste 18 år i Folketinget, og som har haft store konsekvenser for vores velfærdssamfund. Men igen prøver DF og Morten S. Petersen at skabe et billede af, at besparelserne skyldes flygtninge og indvandrere.

Det er igen-igen de populistiske og fremmedfjendske forslag, der fremlægges i et læserbrev og som overhovedet ikke har med kommunalpolitik at gøre. Morten S. Petersen nævner kontanthjælp, pension, børnepenge og boligstøtte, alle sammen emner, som er fastlagt af Folketinget, og som byrådet ikke har indflydelse på. Hertil kommer "aktiviteter" - hvad det så måtte være - og endelig nævner Morten S. Petersen tolkebistand som et spareobjekt.

Hvordan man kan forestille sig at undvære tolkebistand overfor befolkningsgrupper, der kommer til Danmark med vidt forskellige baggrunde og som skal forstå vores leveformer, er svært at forstå.

Det er kun ganske få penge byrådet kan spare på dette område set i relation til de mange millioner, der i øjeblikket tales om som nødvendige besparelser. Derfor er det at binde folk noget på ærmet, når DF igen sætter et billedet op om, at her kan Svendborgs budget reddes. Det er ganske enkelt utroværdigt, men desværre også populært i dele af befolkningen.

Der, hvor vi kan gøre noget for denne befolkningsgruppe og for vores økonomi er, at i takt med at der bliver skabt flere arbejdspladser i virksomhederne, bliver der også mere plads til denne gruppe nye borgere. Det er der god samfundsøkonomi i, det er godt for dem, der kommer til landet, og det er af mange grunde godt for Svendborg. Men at sætte et billede op om, at besparelser på flygtninge og indvandrere vil redde Svendborgs økonomi er tåbesnak.

Debat: Tåbesnak fra DF

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce