Debat: Svendborg som en legende og levende kommune


Debat: Svendborg som en legende og levende kommune

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Lars Johannes Kristensen, folketingskandidat Alternativet, Højgårdsvej 7, Den Selvforsynende Landsby, Hundstrup
Den Sevforsynende Landsby
Svendborg Lokaldebat. 

Læserbrev: Kære borgmester Bo Hansen, i stedet for at få bygget hele Svendborgs havneområde til med boliger og butikker, kunne kommunen jo sørge for, at der i stedet for blev bygget lejer-landsbyer med tilhørerne jordareal til selvforsyning ude i landområderne og dertil få gjort noget ved den offentlige transport i landdistrikterne.

Kom nu ud af Svendborg by og opdag de spændende landområder, som mennesker faktisk fint kan bo i, både som ejere og helst også gerne som lejere.

Den Selvforsynende Landsby i Hundstrup er ved at være helt bosat, og hvor er det så ellers muligt at bo i Svendborg Kommune for folk, der gerne vil være med i et bofællesskab med selvforsyningsmulighed? Hvilke planer har kommunen på det område?

Hvad med at tænke langsigtet for Svendborg Kommune, for flere og flere mennesker vil gerne bo på landet, og det er faktisk unge familier med børn, der gerne vil det, de har blot ikke muligheden, for de er nødsaget til at lej,e og det kan kun lade sig gøre i boligområder uden et bofællesskab med mulighed for selvforsyning lige uden for døren.

Vis nu, at Svendborgs kommunalbestyrelse tænker på andet end Svendborg by og dens havn. Kom ud af byen og ud i landdistrikterne. Det er i landdistrikterne livet findes, Svendborg by og havn er døde asfalt- og stengrunde, samt døde beton og murstenshuse. Landdistrikterne har levende naturgrunde og mulighed for levende huse, der ikke består af beton og mursten.

Havneområdet kunne i stedet for boliger og butikker være et område, der tiltrak sejlerfolk og gav mulighed for Svendborgs og landdistrikternes beboere at opleve noget fælles med sejlerfolkene, både sommer og vinter.

Lav sportspladser i stedet for boliger. Lav mulighed for beachvolley, minigolf, rulleskøjtebane om sommeren og is-skøjtebane om vinteren, friluftsteater, klatrestativer og -vægge og rutchebaner, kroketbane og mange andre lege- og spilmuligheder. Brug fantasien og Svendborg vil komme på landkortet som den legende og levende by og kommune.

Debat: Svendborg som en legende og levende kommune

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce