Debat: Svendborg må også se på andre sparemetoder


Debat: Svendborg må også se på andre sparemetoder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svendborg Lokaldebat. 

Læserbrev: Der er så småt ved at være optræk til de meget alvorlige forhandlinger vedr. besparelser i Svendborg Kommune. Ja, uundgåelige for alle partier, (dog ikke Enhedslisten). Og som så ofte før, når der har været drøftet besparelser i kommunen, så er det på kerneområder og lidt på flødeskummet, der henvises til!

Hvor tit har du set forslag til besparelser på flygtninge/indvandreområdet? Hvor tit i forbindelse med sparerunder har du set krav til disse grupper, som kunne ende i besparelser, hvis de ikke blev overholdt?

Finder du det rimeligt, at du har et (flere) boligområder, som modtager massive offentlige tilskud til kontanthjælp, pension, støtteforanstaltninger, tolkebistand, børnepenge, aktiviteter, boligstøtte? Jeg gør i hvert fald ikke!

Jeg er, i modsætning til borgmester Bo Hansen, lykkelig for, at der stoppes for familiesammenføring til disse områder. Det er jo også muligt at familiesammenføre ud af landet, og vi har ikke behov for yderligere udgifter til disse områder, hvilket sammenføringer naturligvis er garant for.

Dansk Folkeparti vil i de kommende forhandlinger pege på besparelser på disse områder, sætte krav op om deltagelse for de ydelser der tildeles, ellers fratages de, flere væk fra den offentlige forsørgelse, afprøvning af menneskers evne til at arbejde, og dermed bidrage!

Det er på tide, at vi indser, at vi ikke løser verdens problemer ved at åbne grænsen op og Svendborg Kommune lige så!

Mette Frederiksen og Socialdemokratiet er ved at indse dette også, og tanken om at lave flygtningelejre uden for EU er tiltalende, det vil også påvirke Svendborg Kommunes økonomi positivt.

Debat: Svendborg må også se på andre sparemetoder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce