Debat: Skift bank, Svendborg


Debat: Skift bank, Svendborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Dennis Ørsted Petersen, folketingskandidat, SF, Bagergade 76a 1. tv., Svendborg
Billede
Svendborg Lokaldebat. 

Læserbrev: Alt imens vi mindes starten på finanskrisen for 10 år siden, buldrer Danske Bank-sagen videre som vidne om, at grådigheden i toppen af finanssektoren lever i bedste velgående. Konklusionerne fra bankens interne undersøgelse er nu fremlagt for alle, og vidner klart om et gigantisk tillidsbrud mellem koncernledelsen og Danske Banks kunder.

Allerede inden konklusionerne blev fremlagt for offentligheden, har op mod 28.000 privatkunder brudt med banken. Der er dog stadig 53 danske kommuner, som bruger Danske Bank som primært pengeinstitut i dag - det håber jeg hurtigt ændrer sig.

Svendborg er én af 3 kommuner på Fyn, der er kunde i Danske Bank. Desværre. Resten bruger Nordea, hvilket ikke umiddelbart er meget bedre, efter deres involvering i skattely blev afsløret gennem Panama-papirerne.

Kære byråd. Jeg synes, I skylder at tage ansvar for vores fælles pengekasse, og bryde med Danske Bank. Lad os placere vores fælles penge hos banker, der ikke drives for aktionærernes og grådighedens skyld. Der er rigeligt med sparekasser, andelskasser og lønmodtagerbanker som har samfundssind og ansvarlighed centralt i deres værdigrundlag.

Debat: Skift bank, Svendborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce