Debat: Regning efter 30 år som lejer


Debat: Regning efter 30 år som lejer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Carsten Damm, Vestervangen 85, Vester Skerninge
Billede
Svendborg Lokaldebat. 

Læserbrev: På vegne af min mor vil jeg gerne takke Domea for den flotte afskedsgave, hun fik efter godt 30 års lejemål.

Mor flyttede ind i et nybygget Vestervangen og har gennem de 30 år cirka betalt 1,8 millioner kroner i husleje - Domea har måttet skifte to vinduer - et køleskab og et komfur.

Alt andet inklusiv fyret er over 30 år gammelt, så er det vel naturligt, det bærer præg af at være slidt?

Det koster mere i varmeudgifter at fyre min mors 80 kvadratmeter op, end jeg selv bruger i mit 32 år gamle parcelhus på 150 kvadratmeter, men jeg har jo også efterisoleret og sat nyt fyr ind, så det er ikke her, Domea har brugt nogen af de 1,8 millioner kroner, de har skovlet ind.

Efter otte år som lejer er du ikke længere ansvarlig for den almindelige vedligeholdelse - men så har Domea en dygtig mand, som så kalder det misligholdt, og så hænger du som lejer alligevel på regningen.

Det værste er, at du slet ikke har nogen mulighed for at være uenig, så hvorfor man skal være med til aflevering er uforståeligt, du har slet ikke noget at skulle have sagt, du kan klage lige så meget du har lyst, mandens ord er åbenbart lov i Domea.

Afskedsgaven er en regning, som lyder på 17.285 kroner som en belønning for mere 30 års lejemål. Et er, at udlejer beholder hele indskuddet, men at det oveni skal koste penge at flytte efter 30 år, er efter min mening usmageligt.

Hvis du er lejer hos Domea, kan du godt glemme alt om at få penge retur fra indskuddet, det var nok derfor, det skulle være den omtalte mand, man ansatte, og i stedet fyrede folk med mange års ansættelse.

Debat: Regning efter 30 år som lejer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce