Debat: Nye tider for p-synderne


Debat: Nye tider for p-synderne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Jørgen Mejrup, Niels Juels Vej 36, Svendborg
P-Skilt Parkeringsskilt Parkering
Svendborg Lokaldebat. 

Læserbrev: Der er lys forude for de over 1000 bilister, der er gået i Q-Parks parkeringsfælde i Korsgade i Svendborg (og andre steder i landet). Samtidig hæves kontrolafgiften med 30-40 kroner.

Fyns Politi bekræfter at have modtaget anmeldelsen om Q-Parks mulige overtrædelse af markedsføringslovens bestemmelser om vildledning af kunderne.

Samtidig har aktionsgruppen i Svendborg sendt en kopi af politianmeldelsen til det nye parkeringsklagenævn, der trak i arbejdstøjet søndag den 1. juli.

Det nye klagenævn skal kun behandle klager over p-afgifter pålagt på de privatejede p-pladser i Danmark. P-overtrædelser på de offentlige pladser omfattes ikke af nyordningen, men henvises til det offentlige klagesystem.

Klagenævnets virksomhed underlægges streng kontrol og nye regelsæt, der skal gøre det lettere for bilisterne at få afvist urimelige bøder.

P-virksomhederne skal nu være tilmeldt det nye nævn. Hvis de vil bevare adgangen til at opkræve kontrolafgifter.

Private grundejere kan så ikke længere - på eget initiativ - indgå aftaler og idømme andre private bod for at parkere på deres ejendom.

De største private danske P-forretninger har allerede tilmeldt sig klagenævnet. Det gælder også Q-Park.

Aktionsgruppen i Svendborg modtager daglig nye henvendelser vedrørende Q-Park. Der ligger allerede en lang række klager på gruppens bord.

Klager fra før 1. juli behandles efter de gamle regler. Klager efter nævnets fødsel følger det nye regelsæt.

Bilister, som pålægges nye kontrolafgift på Q-Parks plads i Korsgade, anmodes om at oplyse protestgruppen om forløbet. Det sker til gruppens sekretariat: Jorgenmejrup@hotmail.com

Debat: Nye tider for p-synderne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce