Debat: Miljøsvin


Debat: Miljøsvin

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Per Korsgaard Henriksen, Brydevej 25, Svendborg
Katrine Becher Damkjær
Svendborg Lokaldebat. 

Læserbrev: Fyns Amts Avis bragte lørdag et indlæg vedrørende cigaretfiltre og andet affald, der skæmmer området omkring Svendborg Gymnasium. Men ak, hvis det bare var det eneste problem.

Jeg oplever som en af mange naboer til til dette svineri, at på solskinsdage flyder det også med kaffe- og tekrus overalt på det lille grønne område ud for gymnasiet. Vi, der bor på Brydevej, bor på en lukket vej som naturligt ville være en stille vej, men nej, her hersker hver eneste skoledag et rent ragnarok af parkerede biler, som bliver parkeret på kryds og tværs, så det er for os beboere næsten umuligt at komme til og fra vores bolig. Kommunens parkeringsvagter har været flinke at uddele bøder til de ulovlige parkeringer, det hjælper bare ikke på antallet af parkeringer på den lille vej.

Jeg er bekendt med, at grundejerforeningen på Brydevej har arbejdet på at udarbejde en plan, der kunne regulere dette problem. Men det tager åbenbart sin tid med det kommunale system.

Til sidst er det ret skræmmende at læse, at vicerektor Laurids Hemmingsen godt forstår problematikken, men ser et stort problem i at løse det. Jamen, alle disse unge mennesker er da vores alles fremtid. Hvis ikke de kan nåes ved samtale, er der kun et at sige "Gud bevare Danmark".

Debat: Miljøsvin

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce