Debat: Hvor vil du finde pengene, Bo Hansen


Debat: Hvor vil du finde pengene, Bo Hansen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Dorthe Ullemose, DF, Skårupøre Strandvej 100, Skårup
Michael Bager
Svendborg Lokaldebat. 

Læserbrev: Dansk Folkeparti, Venstre og Socialdemokratiet har i Folketinget indgået en aftale om nye regler for familiesammenføring. Et af de centrale punkter i aftalen, som blandt andet Socialdemokratiet har arbejdet for, er, at det ikke skal være muligt at få familiesammenføring, hvis man bor i et af de udsatte boligområder, der figurerer på Boligministeriets ghettoliste.

En ny analyse viser, at hovedparten af børnene i disse udsatte boligområder har ikke-vestlig baggrund, og at flertallet af disse børn vokser op i familier, der bliver forsørget af de danske skatteydere.

Især har vi i Svendborg Kommune en kæmpe udfordring med at få folk i beskæftigelse især fra området Skovparken og Byparken. Vi ligger helt i bund, når vi sammenligner os med andre kommuner.

Når man ikke er selvforsørgende, så har kommunen store udgifter på overførsler, fripladser til institutioner, kørsel, tolke osv. - penge, som skal findes på andre områder.

Derfor er det med stor undren, at borgmester Bo Hansen på hans Facebookvæg skriver, at han er ked af, at Skovparken og Byparken i Svendborg optræder på denne liste over udsatte boligområder, hvor man ikke længere kan opnå familiesammenføring.

Med Svendborg Kommunens økonomiske udfordringer og i forhold til, at vi ikke magter opgaven med at få beboerne ind på arbejdsmarkedet, så kunne det være dejligt, hvis borgmesteren havde samme syn på det problem som hans formand Mette Frederiksen.

Debat: Hvor vil du finde pengene, Bo Hansen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce