Debat: Drømmen om Torvet


Debat: Drømmen om Torvet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svendborg Lokaldebat. 

Læserbrev: Endelig bliver der taget fat på debatten om et totalt bilfrit torv, som rigtig mange svendborgensere har drømt om i årevis.

Bilerne kan sagtens holde på Torvet fra 1. september til 31. maj, men lad sommeren starte med en fest for tre måneders bilfrit sommertorv den første lørdag i maj.

Hvilken gymnast, folkedanser eller musiker har ikke gået og drømt om at vise noget for medborgerne en sommerdag på Torvet? Ligesom underholdningen på Bølgen ved havnen er godt organiseret sommer efter sommer, bør et festudvalg med en rimelig kommunal økonomisk ramme styre tre måneders aktiviteter på Torvet.

De fleste udøvere har lyst til at vise deres værd, og alene tilstedeværelsen på Lilletorvs-scenen, kirketrappen eller en anden sæsonopstillet scene er belønning nok. Mange vil blive hyret til andre private arrangementer, når de har vist sig frem på byens centrale plads og har gjort det godt.

Vi er rigtig mange musikgrupper for både yngre og ældre i Svendborg, og det pulserende idræts- og foreningsliv har masser af seværdige oplevelser at byde på. De 79 parkeringspladser på Torvet er jo erstattet i byens centrum, så om sommeren holder vi nok til en lille gåtur fra parkeringspladserne. Når vi i stedet kan samles om herlige oplevelser på Torvet.

Hvad er det, vi selv fortæller andre om, når vi har været på ferie rundt i Danmark? Det er meget ofte oplevelserne i byerne lige fra Blåvand til Ebeltoft og Rønne.

Debat: Drømmen om Torvet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce