Debat: Den store sparerunde


Debat: Den store sparerunde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Dorthe Ullemose, MF og byrådsmedlem (DF), gruppeformand, Skårupøre Strandvej 100, Skårup
Michael Nørgaard
Svendborg Lokaldebat. 

Læserbrev: Svendborg Kommune kan spare millioner, hvis man bliver bedre til at få flygtninge og indvandrere ind på arbejdsmarkedet.

Som kommune ligger vi helt i bund i forhold til at få flygtninge og indvandrere i ordinært job trods opsving i samfundet. Vi vil i Dansk Folkeparti ikke høre tale om, at der i den nuværende store spareøvelse skal lukkes skoler og fyres pædagoger i vores dagtilbud, samt forholdene hos de ældre skal forringes - så længe vi i Svendborg Kommune har indvandrerkvinder, der efter 15 år ikke kan et ord dansk, og som aldrig har været ude på arbejdsmarkedet.

Hvordan kan flygtninge og indvandrere stadigvæk modtage et hav af sociale ydelser på trods af, at vi i Folketinget har givet kommunerne mulighed for at fratage deres ydelser, hvis de ikke aktivt bidrager på arbejdsmarkedet? Der skal sættes ind med krav om, at alle i dette land skal yde til fællesskabet. Pligt og rettigheder hænger sammen.

Vi hører gentagende gange faktaresistente lokale politikere udtale sig om, at Svendborg Kommune ikke kan spare på flygtninge-/indvandrerområdet. Sikken en gang pladderhumanistisk vås.

Svendborg Kommune bruger millioner på tolkeudgifter, boligudgifter, etableringspakker, taxikørsel, tandlægeregninger, modtageklasser, fripladser til institutioner, personaleressourcer osv.

Staten giver lidt refusion, men den store regning står vi med som kommune, og vi bestemmer selv, hvor højt serviceniveauet skal ligge. Derfor vil DF have, at vi i Svendborg ikke skal udbetale mere, end lovgivningen kræver. Allerhelst så vi, at kommunen startede med hjemsendelse af de svært integrerbare mellemøstlige og afrikanske velfærdslykkeriddere.

Det danske samfunds demokrati, velfærd, sammenhængskraft og harmoni har krav på, at især landspolitikerne fører en stram tilstrømningspolitik i de kommende årtier, så det stadigt stigende pres på Danmark stoppes.

Debat: Den store sparerunde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce