Debat: Borgmester render fra aftale


Debat: Borgmester render fra aftale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Lonnie Jensen, Hovvej 11, Oure
Billede
Svendborg Lokaldebat. 

Læserbrev: Det er så forsmædeligt og en skandale at læse borgmester Bo Hansens (S) udtalelser til Fyns Amts Avis vedrørende en mulig lukning af Gudbjerg Skole.

Han er fuldstændig ligeglad med Undervisningsministeriets underkendelse af deres udlægning af den politiske aftale, der er indgået af partierne.

Der har været røster fremme om, at han var Flemming Madsens (S) forlængede arm og Madsen hader alt ved Venstre og vil gøre hvad som helst for at bremse ethvert tiltag herfra. Aftalen om skolestrukturen, der blev indgået efter valget, var et kompromis fra Venstre, hvor man opsagde garantiordningen till fordel for, at man ville bevare den nuværende skolestruktur og dermed sikrede skolerne i oplandet. Det var alle enige i.

Den aftale render Bo Hansen nu åbent fra - uden at være i stand til at give en forklaring andet end at overfalde journalisten, der ihærdigt - seks gange - spørger ind til en forklaring. Det er jo svært at argumentere for en andens holdning.

Det er muligt, at Socialdemokratiet havde en skjult dagsorden om, hvordan teksten skulle opfattes, som de så senere kunne rende fra, men Undervisningsministeriets underkendelse kan de ikke rende fra.

Jeg har selv været udsat for den noget underskudsramte borgmesters vrede, når han bliver presset og ikke er i stand til at svare for sig.

Socialdemokratiets notorisk kendte holdning til løftebrud, bringer dog alligevel ordet op på et helt nyt niveau.

Denne skolesag viser med al tydelighed, hvad man er parat til - i øvrigt fuldstændig modsat af hvad deres parti på borgen går til valg på.

Byråd: Tag det ansvar, I er valgt til!

Debat: Borgmester render fra aftale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce