Debat: Billige løfter om bredt samarbejde


Debat: Billige løfter om bredt samarbejde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svendborg Lokaldebat. 

Læserbrev: For cirka tre måneder siden deltog jeg i et par vælgermøder, hvor temaet til dem alle var et bredt samarbejde, slut med 15/14-afgørelser, og tonen var gerne sat af den nye borgmester.

Men som altid i politik er løfter billige, og Bo Hansen (S) starter nu sin periode med at lave en meget snæver 15/14-afgørelse. Men ikke nok med at socialdemokraternes bagland presser ham imod egne løfter og imod det kompromis, der blev indgået for et halvt år siden, nej, det skal også gøres i blinde.

For hvorfor må folket ikke høres i sagen? Skal de fem nye socialdemokrater ikke have viden om erhvervslivets holdning, eller har byrådsgruppens grå eminence krævet bilerne væk og så bliver det sådan - hul i demokratiet?

Siden jeg deltog i det første møde om det dyre torv i Borgerforeningen, har jeg hørt om alle de spændende arrangementer, der på magisk vis ville opstå, alle de caféer der ville hælde cafe latte ud og de små børn, der ville lege med mor og læse en bog på Torvet. Men virkeligheden er, at der ikke er sket meget andet for de 20 millioner kroner end der skete i de foregående 60 år, jeg har haft min gang på Torvet.

Der er et par store begivenheder, og ellers er der parkering, for enten er det koldt eller også regner det, selv folk med de rødeste briller må da kunne se, vi lever i Danmark, hvor sommeren varer kortere end løfterne fra en midtsøgende borgmester.

Debat: Billige løfter om bredt samarbejde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce