Debat: Bilfrit torv vil dræbe handlen


Debat: Bilfrit torv vil dræbe handlen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Sten Lolk Larsen
Jørgen Outzen/JO - øvg
Svendborg Lokaldebat. 

Læserbrev: Nu igen! Man må græmmes, som Nuser siger i Radisserne. Torvet er atter i skudlinjen som bilfrit, det kan politikerne åbenbart ikke blive enige om, men et er helt sikkert - luk Torvet af for biler og dræb handlen i midtbyen. I stedet for en købstad bliver det til den døde by.

I 1968, da jeg startede som torvehandler, var der kun torv om lørdagen, men så fik vi i 1973 allernådigst lov til også at stå på lille torv onsdag formiddag. Dengang kørte biler til og fra med følgende handel på og i gaderne omkring Torvet. Det er det, der stille og roligt er ved at blive kvalt. Nekrolog - efterhånden som manden døde forlod feberen ham og han blev kold og rolig.

En branding-ekspert, hvem udnævner forøvrigt sådan en, foreslår, at studenterne skal rende barbenet rundt efter flødekager, det skal nok hjælpe. Nej - brug hele Torvet til parkering af en times varighed og gratis, så skal I se, så bliver der gang i svingdørene igen, på og i gaderne omkring Torvet til glæde for de handlende og i anden omgang for kommunekassen.

Hvad sker der så? Vores kommende statsminister Mette Frederiksen har lovet brunsvigere til hele byen, hvis Bo Hansen bliver valgt til borgmester - fint nok, forandring kan aldrig skade, som snogen sagde, da den skiftede ham, og hvor skal det så fejres, selvfølgelig på det bilfri torv, ak nej, ak nej! Så let er det ikke - nej, lad os stå, hvor der er liv - flot, flot.

Nu spørger jeg blot? Hvor skal jeg sende buketten hen, når midtbyen er død. Må jeg have lov at kondolere.

Debat: Bilfrit torv vil dræbe handlen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce