Voldsom brand i Stenstrup: Loft falder ned i hus

Tirsdag morgen klokken 08.08 rykker Beredskab Fyn ud til en brand i en bygning. Brandvæsenet får den hurtigt slukket. Der skete udelukkende materielle skader. Arkivoto: Birgitte Carol Heiberg

Voldsom brand i Stenstrup: Loft falder ned i hus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stenstrup: Brandvæsenet blev kaldt ud for at slukke en brand i et hus på Hundstrupvej vest for Stenstrup tidlig tirsdag morgen klokken 08.08, da der var gået ild inde i huset. Huset var i gang med at blive renoveret, og da ejeren kom hen til huset tirsdag morgen, kunne han se, at der var røg inde i huset, og tilkaldte derfor brandvæsenet.

Da brandvæsnet kom til stedet, var huset helt røgfyldt, og da røgdykkerne gik ind i bygningen, faldt et stykke af loftet ned. Det tog cirka to timer for brandvæsenet at få slukket branden, forklarer indsatsleder for Beredskab Fyn Lars Jeppesen.

- Vi kommer ind og får ret hurtigt styr på branden i stuen, det sidder mest oppe i loftet. Vi ved ikke helt, hvad det er, der er gået ild i. Det kan være noget fra en brændeovn eller en skorsten, siger Lars Jeppesen.

Brandvæsenet har ikke evakueret nogen personer ved branden og fik en melding af ejeren af huset, at der ikke var nogen personer inde i det.

- Det var vi rigtig glade for. Det første, vi bekymrer os om, er, om der er mennesker og dyr inde i et hus, og derefter bekæmper vi ilden og sørger for, at den ikke breder sig yderligere, siger Lars Jeppesen.

Brandvæsenet har hældt omkring 1000 liter vand ind i bygningen for at slukke branden i loftet. De øvrige skader, der er sket, er, at cirka seks kvadratmeter af loftet er faldet ned, fordi ilden har brændt hul i loftet helt op til tagstenene, og huset er blevet skadet af flammer og røg.

Voldsom brand i Stenstrup: Loft falder ned i hus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce