Svendborg: Bekymrede borgere kontaktede natten til lørdag politiet, fordi de havde set svært beruset mand på Christiansmindevej.

- Vi får anmeldelsen klokken 1.17 og er hurtigt fremme, men vi kan slet ikke komme i kontakt med manden, der er sanseløst beruset, siger Hans Jørgen Larsen, der er vagtchef ved Fyns Politi.

Derfor blev han taget med til politigården i Odense, hvor han blev tilsæt af en læge og fik lov til at sove den ud i detentionen.

- Vi ved endnu ikke, hvem han er, men vi formoder, at han er fra Østeuropa, siger vagtchefen, der forventer, at manden bliver løsladt i løbet af lørdag.

  • Bach-Laursen_Thomas_(2015)_014

    Af:

    Journalist, HD(A). Er skrivende på erhvervsredaktionen. Uddannet fra SDU i 2005 med praktik på Dagbladet Børsen. Har tidligere været på lokalredaktionen i Kerteminde, hvor også tovholderfunktionen på Kerteminde Ugeavis blev udfyldt over flere omgange. Senest da avisen blev relanceret i 2011. Siden blev der lavet nyheder til Fyens.dk og trukket i snorene bag tillægget Man:d, der i dag går under navnet Gear. Tjente de første lommepenge på en afløsertjans som avisbud. Gæt selv hvilket blad.