700 flasker vand er forsvundet fra Svendborg Musikskole

Svendborg Musikskole fik den 19. februar stjålet 700 flasker vand fra deres foyer. Propperne har de fundet, men flaskerne og værdien er stadig væk. Foto: Karen Læsøe Fink

700 flasker vand er forsvundet fra Svendborg Musikskole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svendborg Musikskole har fået stjålet 700 flasker vand midt i åbningstiden.

Svendborg: I foyeren på Svendborg Musikskole stod 1600 halvliters flasker med vand i på en palle, men mandag den 19. februar mellem klokken 15 og 20 blev cirka halvdelen af dem stjålet. Flaskerne var forsynet med skolens logo og havde pantmærker på. Serviceleder på Svendborg Musikskole Jan Olsen skulle til at flytte flaskerne, da han opdagede, at de var væk. Han ærgrer sig over hændelsen.

- Det er jo træls, at man ikke kan have sine ting stående i fred og ro, endda på en institution, som er her for børnenes skyld, siger Jan Olsen.

Propperne er fundet

Tyveriet af flaskerne skete midt i åbningstiden, men foregik udramatisk, forklarer Jan Olsen. Døren til Svendborg Musikskole er normalt åben, da det er en offentlig institution, så det er sket, mens der har været nogen på skolen. Servicelederen har en formodning om, at flaskerne er blevet kørt væk i en indkøbsvogn, som skolen havde stående på sin grund, for ved tyveriet var også indkøbsvognen væk. Propperne til flaskerne fandt skolen efterfølgende ved en nærliggende badmintonhal, oplyser han. Men flaskerne er stadig ikke fundet, og værdien af dem er væk.

- Sådan en palle vand koster 11.000 kroner. Vi kunne have købt en guitar eller en trompet for de penge, forklarer han.

Værdien er væk

I flaskerne var der 350 liter vand, og musikskolen er derfor overbevist om, at det ikke er nogle af deres elever, der har slæbt dem med hjem. Svendborg Musikskole har anmeldt tyveriet til Fyns Politi, der har erfaringer med den type af tyverier af flasker fra tidligere.

- Vi har set det før, at man hælder indholdet ud og sælger flaskerne, når de er tømt. Så får de penge for dem, når de stopper dem i flaskeautomaten, siger kriminalassistent Steen Foged fra Fyns Politi.

Steen Foged råder til, at forretninger i byen, der har flaskeautomater, skal være opmærksomme på, hvis de modtager flasker med logo fra musikskolen på.

700 flasker vand er forsvundet fra Svendborg Musikskole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce