Gode minder


Gode minder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jeg har deltaget i FS mange gange og har 2 gange prøvet at komme langt. I år 1999 blev jeg nr.3 efter en sejr over Langeskov på 2-1 og i år 2002 blev jeg nr. 2 efter et nederlag mod Næsby på 1-2 .

Det har altid været fedt at deltage i FS, for det er stævnet over dem alle, som alle spillere og trænere bare vil vinde. Som spiller og træner glæder man sig til at julen er overstået, for så ved man at det store stævne venter forude. Det er lidt lige som ”juleaften”, kriller i maven, spændt og fyldt med energi.

Dette skrev den lokale avis om holdet:

Flot præstation af lilleputterne (90-91) ved FS-Stævnet år 2002.

Spillere var: Martin Faaborg – Kåre Nilsen – Lasse Hassel-Pflugh – Christoffer Berg – Stefan Larsen – Mads Høyrup Augustinus

”Ved det traditionelle indestævne mellem jul og nytår var der stor tilfredshed med lilleputholdenes deltagelse. Skoleholdet fra Agedrup kom flot videre til kvartfinalepuljen, hvor de kom i pulje med klubholdet fra Fjordager. Takket være Agedrupspillernes flotte resultater, især et sidste sekunds uafgjort mod OB, gjorde at klubholdet kvalificerede sig til semifinalen.

Da klubholdet så efter en spændende semifinale med Tarup Paarup spillede sig i årets finale, var der en utrolig god stemning hos ”Fjordagerlejren” i Idrætshallen. At finalen mod B1913 som blev tabt relativt hurtigt i kampen var selvfølgeligt ærgerligt, men det kunne ikke tage det gode humør fra spillerne, som slet ikke havde forventet at nå så langt i turneringen.”

”En flot indsats, hvor holdet som de øvrige Fjordagerhold på finaledagen blev båret godt frem af den store tilhængerflok på lægterne, der klart vandt tilskuerprisen for støtten til de Fjordagerfolk i aktion på gulvet.”

- Vi blev bogstaveligt talt båret frem af fremmødte ”Fjordager-folk”, hver gang vi havde et angreb i gang, så begyndte Fjordagers folk at klappe i takt, det var noget som gav nerver, men det gjorde også at vi lige gav os det ekstra inde på banen.

- Denne historie og dette FS står så klart i min erindring, og det er noget jeg altid vil kunne huske tilbage på den dag jeg bliver gammel. ”Min” historie er godt billede på hvordan FS er, tætte kampe, overraskende kampe, og kampe hvor man må se sig slået af hold som bare er bedre.

Da jeg vandt 3. pladsen i 1999 var vi ude i 3 Sudden Death inden 3 pladsen var hjemme. Jeg vedhæfter et avisudklip fra dengang. Mine holdkammerater var : Stefan Larsen – Daniel Mejer – Jacob Andersen - Nicolas Liedecke og undertegnede Mads Høyrup Augustinus.

Gode minder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.