Et stævne man aldrig glemmer.

Foto: Morten Birktoft

Et stævne man aldrig glemmer.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Når jeg husker tilbage på Fyens Stiftidende indebold er det med fantastiske minder. Det var ubetinget det største indestævne for os ungdomsspillere. Vi glædede os på samme måde, som til en juleaften og der var altid ekstra nerver på, når kampene skulle spilles. Altid mange tilskuere og en god stemning.

Selv spillede jeg for henholdsvis Sanderum Boldklub eller Højmeskolen, alt efter om jeg kom med på klubholdet. Der var altid større pres på og forventningerne var højere, når man stillede op for klubholdet. Der var en vis charme ved at spille for skoleholdet. Her kunne man spille frit og man var altid yderst motiveret for at slå klubholdene, især ens egen klub og holdkammerater.

Billedet som jeg har vedhæftet er fra da jeg spillede for Højmeskolen mod Langeskov. Kan ikke huske årstallet, men jeg har vel været en 12-13 år og jeg er i dag 36 år.

Billedet er et udklip fra avisen (FS).

Den største oplevelse jeg havde var da vi med Højmeskolen nåede til semifinalepuljen, hvor vi skulle møde bla. OB og B 1909. Kun vinderen af denne 4 holds semifinalepulje kom direkte i finalen. Vi slog OB, der som sædvanlig havde et rigtigt stærkt hold med bla. Jan Sønksen og Ulrik B. Pedersen. Vi var meget tæt på at nå finalen, men OB vandt puljen og vandt senere en stor finale mod ærkerivalerne fra Odense KFUM. Der havde navne som Kenneth Møller Pedersen, Henrik Andersen og Søren Meibom på holdkortet.

Har altid fuldt med i stævnet også efter, at jeg ikke selv kunne spille. I år bliver det ekstra spændende, at følge min egen søn for OKS U10.
Foto: Morten Birktoft

Et stævne man aldrig glemmer.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.