Nicki Pedersen langer ud efter legende

Nicki Pedersen (t.v.) argumenterer over for landstræner Hans Nielsen (t.h.), der imidlertid står fast på en sin holdning.

Nicki Pedersen langer ud efter legende

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En konflikt mellem den fynske speedwaystjerne og landstræner Hans Nielsen har fået Nicki Pedersen til at sige nej til landsholdet.

Speedway: Den danske A-landsholdstrup i speedway har netop været i træningslejr på Fuerteventura - en af De Kanariske Øer. Det var en tur uden den tredobbelte, fynske verdensmester, Nicki Pedersen, der slet ikke er med i den A-trup, som landstræner og legende Hans Nielsen - selv firedobbelt, individuel verdensmester - står i spidsen for.

I et interview til VM-grandprixseriens hjemmeside, speedwaygp.com, siger Nicki Pedersen, at han ikke vil afskrive at køre for Danmark igen, men han tilføjer, at en konflikt med Hans Nielsen har fået ham til at sige stop for landsholdet.

- Jeg siger aldrig - aldrig. Men med den måde, der for øjeblikket arbejdes med holdet og i systemet, ønsker jeg ikke at være involveret, fastslår Nicki Pedersen.

Striden handler ifølge den fynske kører om, at Hans Nielsen har sagt nej til en aftale, den fynske kører havde med den tidligere landstræner, Anders Secher, om, at han kunne sidde over i VM's indledende runde og så træde ind, når tingene skulle afgøres - i raceoff og/eller finale.

- Hans ønsker at vise, hvem der bestemmer - ønsker at vise, hvem han er, konstaterer Nicki Pedersen.

Historisk nedtur

Hans Nielsen kom til som landstræner i 2016, og både i '16 og '17 missede det rød-hvide landshold - historisk - VM-finalen for hold. Og altså uden Nicki Pedersen på holdet.

- Jeg har ikke noget i klemme i forhold til Hans, men med den måde, det kører på for øjeblikket, vil jeg ikke være en del af det, konstaterer Nicki Pedersen.

Den fynske kører var ude i stort set hele 2017 efter et alvorligt styrt i maj. Nicki Pedersen kører i den individuelle VM-grandprixserie 2018 fra april på et wildcard og mangler altså fortsat at vise, at han kan komme tilbage til en form, hvor han kan konkurrere med de bedste.

Nicki Pedersen langer ud efter legende

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce