God VM-optakt for speedwaytalent

Frederik Jakobsen er nordisk U21-mester som optakt til lørdagens VM-holdfinale i Manchester, hvor fynboen er rød-hvid kaptajn. Foto: Sportexpress/Ritzau Scanpix

God VM-optakt for speedwaytalent

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Team Fjelsteds Frederik Jakobsen nordisk mester i speedway og klar til EM-finalen i Ukraine til august sammen med en anden Fjelsted-kører, Jason Jørgensen. Fredag aften er Jakobsen kaptajn for det danske U21-landshold ved VM-holdfinalen.

Speedway: Fredag aften skal det danske U21-landshold i speedway forsøge at slå favoritterne fra Polen af pinden og køre helt til tops ved VM-holdfinalen på Belle Vue-banen i engelske Manchester. Det sker med Team Fjelsteds Frederik Jakobsen, der er i sin sidste sæson som U21-kører, som kaptajn.

Og det unge talent fra Aarup fik i weekenden en fremragende optakt til finalen i Manchester. I Holsted vandt fynboen således EM-semifinalen, der samtidig var kampen om det nordiske mesterskab. Frederik Jakobsen kan således drage til England som nyslået nordisk mester.

De fem bedste fra semifinalen i Holsted er klar til EM-finalen, som køres i Ukraine, lørdag den 31. august. Det betyder, at Frederik Jakobsens teamkammerat i Fjelsted, Jason Jørgensen, også skal til Ukraine. Jørgensen blev nemlig nummer to i Holsted. Frederik Jakobsen hentede 14 point i finalen - Jason Jørgensen 13 point.

De tre sidste kørere, der kvalificerede sig fra Holsted er: Jonas Jeppesen (12 point), Mads Hansen (11 point) og svenske Alexander Woetin (11 point).

Jonas Jeppesen og Mads Hansen er i øvrigt ligesom Frederik Jakobsen en del af det danske U21-landshold.

God VM-optakt for speedwaytalent

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce