SØSIDEN

Søsiden med om bord i Svendborg-galeasen på Fyn Rundt-etapen Faaborg-Svendborg

- Det er sjovt at prøve at sejle kun med kvinder, siger Anja Mia Haas, eventchef i Svendborg, om sin sejlads Fyn Rundt i Svendborg-galeasen Palnatoke.

Skipper Lise Mortensen, der samlede besætningen på i alt otte kvinder:

- Vi har grinet meget, og vi har ikke gidet at lave mad ...

Søsidens reporter påmønstrede i Faaborg og sejlede med på Fyn Rundt-etapen til Svendborg. Den friske vind blev krydret med både regn og sol.

Kom med om bord på sejladsen i denne video med besætningen Lise Mortensen, Anja Mia Haas, Katja Bjerregaard Christensen, Maja Høy, Christina Kallan, Malene Kallan, Naja Dam og Olivia Dam.

SE SØSIDEN-VIDEOEN "Otte kvinder i et sejlskib":

  • Nielsen_Søren_S

    Af:

    Redaktør og reporter på Fyns Amts Avis’ og FAA.dk’s Søsiden og Koøjet. Tekst, foto, video og web fra den maritime verden - primært ved og i Det Sydfynske Øhav, men også fra nationalt og internationalt farvand. Faglært journalist i 1973. Siden 1976 ansat på Fyns Amts Avis i Svendborg. Redaktionschef i 25 år. Ansvarsområder: Bl. a. redigering, design, redaktionel teknik og avisplanlægning. Debatredaktør 2012-2016. Født i Aalborg, bosat på Langeland. Aktiv i en håndfuld maritime foreninger. Har rundet Kap Horn i verdens største sejlskib. Forfatter til bogen “Øhavsfærger".

Mere om emnet

Se alle
2
Det har kostet 100 mio. kr. - men uden frivillige gik det ikke

Det har kostet 100 mio. kr. - men uden frivillige gik det ikke

Værfts-ejet sejlskib går ind i Svendborgs charterflåde

Værfts-ejet sejlskib går ind i Svendborgs charterflåde

Krisen sejlet agterud: Store sejlskibe i medvind

Krisen sejlet agterud: Store sejlskibe i medvind