Topholdet Tved BK henter den fjerde sejr i sæsonen

Arkivfoto: Kim Rune

Topholdet Tved BK henter den fjerde sejr i sæsonen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tved BK høstede tre point i søndagens kamp mod Tåsinge f. B.

Serie 1, pulje 1, Tved BK-Tåsinge f. B. 4-1 (1-1).

På hjemmebane vandt Tved BK søndag 4-1 over Tåsinge f. B. Sejren var den anden i træk og den fjerde i sæsonen for Tved BK i Serie 1, pulje 1.

Tved BKs mål blev scoret af Martin Pedersen (14), Marius Brandt (55), Nicolai Garder (73) og Victor Elnegaard (77). Efter hjemmekampen ligger Tved BK nummer et med 12 point og en samlet målscore på 15-8 efter fem spillede kampe ud af 26. Tåsinge f. B. ligger sidst med et point og en samlet målscore på 4-14.

Tved BKs træner har følgende kommentar: - Det lykkedes for Tåsinge at trække tempoet ud af kampen i de første 45 minutter, men heldigvis fik vi det ændret, og så fik vi hurtigt kontrol over kampen. Og med lidt held, så havde vi scoret endnu flere mål, sagde en glad Tved-træner Kenneth Bryde.

Fra Tåsinge f. B.s træner lyder det: - Vi spillede en rigtig god første halvleg, men indrømmet, vi gik ned efter pausen. Det var helt og aldeles vores egen skyld. Nu må vi erkende, at vi er bundhold, og så er der kun en vej fremad. Vi skal have fat i de gode gamle dyder, og det er hårdt arbejde og hård fight, sagde tøsingernes træner Michael Sørensen.

Tved BKs næste kamp spilles tirsdag den 10. september kl. 18:10 på udebane mod Marslev G&IF, der ligger nummer 13 i rækken med et point. Tåsinge f. B. skal på banen lørdag den 14. september kl. 15:30. Det sker på hjemmebane mod SFF 2015, der ligger nummer otte i rækken med syv point.

Denne artikel er skrevet af Ritzaus tekstrobot på baggrund af data fra Fyens Stiftstidendes sportsredaktion og DBU.

Topholdet Tved BK henter den fjerde sejr i sæsonen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.