KRFK får et point med uafgjort mod Næsby BK

Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg

KRFK får et point med uafgjort mod Næsby BK

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hjemmekampen mod Næsby BK gav KRFK et point.

Serie 1, pulje 2, KRFK-Næsby BK 1-1 (0-0).

KRFK spillede tirsdag 1-1 mod Næsby BK og hentede dermed et enkelt point på hjemmebane. Det uafgjorte resultat var det første i sæsonen for KRFK i Serie 1, pulje 2.

KRFKs mål blev scoret af Thomas Dinesen (79).

Efter hjemmekampen ligger KRFK nummer 13 med et point og en samlet målscore på 2-10 efter fem spillede kampe ud af 26. Næsby BK ligger nummer seks med ni point og en samlet målscore på 12-6.

KRFKs træner har følgende kommentar: - -Det er altid godt at få slettet nullet! Især i første halvleg havde vi chancer til mere, men det havde Næsby også efter pausen. Vi fik et point og havde flere afslutninger og hjørnespark end i de fire foregående kampe, så med de ting in mente er det fint. Vi har mange unge på holdet, så alt i alt en glædelig aften, sagde KRFK's træner, Jan Knudsen.

Fra Næsby BKs træner lyder det: - -Jeg er skuffet. Jeg synes vi skal vinde. Men med et amputeret hold med otte U17-spillere på er det ok. Og vi er stadig ubesejret, konstaterede Næsbys spillende træner, Casper Jørgensen.

KRFKs næste kamp spilles søndag den 22. september kl. 11:00 på udebane mod Søndersø BK, der ligger nummer 11 i rækken med tre point. Næsby BK skal også på banen søndag den 22. september kl. 11:00. Det sker på hjemmebane mod OKS, der ligger nummer syv i rækken med seks point.

Denne artikel er skrevet af Ritzaus tekstrobot på baggrund af data fra Fyens Stiftstidendes sportsredaktion og DBU.

KRFK får et point med uafgjort mod Næsby BK

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.