Søhus Stige vinder for anden kamp i træk

Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg

Søhus Stige vinder for anden kamp i træk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udekampen mod UTOPIA gav Søhus Stige tre point.

Serie 1, pulje 1, Søhus Stige-UTOPIA 2-0 (1-0).

Søndagens kamp mod UTOPIA resulterede i tre point for Søhus Stige. Udekampen endte 2-0. Sejren var den anden i træk og den anden i sæsonen for Søhus Stige i Serie 1, pulje 1.

Søhus Stiges mål blev scoret af Oliver Damsgaard (28). Efter udekampen ligger Søhus Stige nummer seks med syv point og en samlet målscore på 10-8 efter fire spillede kampe ud af 26. UTOPIA ligger nummer syv med syv point og en samlet målscore på 8-7.

Søhus Stiges træner har følgende kommentar: - Det var en kamp med to gode hold, som begge gerne ville spille fodbold. De er nogle store drenge, og de var især farlige på dødbolde. Vi formåede dog at spille dem tynde en del gange, og på den baggrund var sejren egentligt fuldt fortjent, da vi skabte flest chancer. Alt i alt var det en flot spillet kamp, med godt tempo og en god dommerpræstation, udtalte Søhus Stige træner Niki Antivakis.

Søhus Stiges næste kamp spilles lørdag den 14. september kl. 13:00 på hjemmebane mod Marslev G&IF, der ligger nummer 13 i rækken med et point. UTOPIA skal på banen torsdag den 12. september kl. 18:45. Det sker på udebane mod Tårup IF, der ligger nummer ni i rækken med seks point.

Denne artikel er skrevet af Ritzaus tekstrobot på baggrund af data fra Fyens Stiftstidendes sportsredaktion og DBU.

Søhus Stige vinder for anden kamp i træk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.