Odense Sommerrevy får nye samarbejdspartnere

Rødternede duge og smilende, mætte ansigter skal fortsat være en del af underholdningen i Odense Sommerrevy. Leverancen kommer Cateringfirmaet Kai Thor til at stå for. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

Odense Sommerrevy får nye samarbejdspartnere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Samarbejdsaftale mellem revydirektør Lars Arvad og Hotel Odeon lægger faste rammer for forplejning og overnatning i de uger, revyen spiller på Engen i Fruens Bøge.

Når Odense Sommerrevy næste år slår teltdugen op for publikum til tredje sæson på Engen bliver det i samarbejde med to andre odenseanske virksomheder. Cateringfirmaet Kai Thor og det helt nye Hotel Odeon skal sørge for at servicere gæster og medarbejdere og sikre veludhvilede stjerner igennem revysæsonen.

Aftalen indebærer, at Kai Thor fremover leverer bespisning til revyen - både til staben omkring showet og i form af de picnic-kurve, publikum kan købe og spise i picnicteltet inden forestillingerne. Men derudover vil besætningen på de skrå brædder, der tæller skuespillerne Niels Olsen, Sofie Lassen-Kahlke, Vicki Berlin, Thomas Mørk og Lars Arvad, være faste gæster på Odenses nyeste hotel, Hotel Odeon, gennem revyperioden.

Med aftalen har Lars Arvad fået et håndslag fra Niels Thorborg, som han længe har ønsket sig:

- Vi har været længe haft ønske om at lave et samarbejde med den vel nok stærkeste, lokale spiller, og det ser jeg denne åbning som starten på, siger han og lægger ikke skjul på, at aftalen samtidig indeholder et større sponsorat til Odense Sommerrevy.

Vi har været længe haft ønske om at lave et samarbejde med den vel nok stærkeste, lokale spiller.
[i]Lars Arvad, revydirektør i Odense Sommerrevy[/i]

Farvel til Møllekroen

Odense Sommerrevy havde et forrygende 2018 med flere end 20.000 solgte billetter og en kåring som Årets Bedste Revy 2018, og den succes vil Odense Sport & Event gerne være en del af, siger administrerende direktør Enrico Augustinus:

- Odense Sommerrevy har på kort tid udviklet sig til en både kunstnerisk og økonomisk succes, som Odense med rette kan være stolt af. I Odense Sport & Event lever vi for store oplevelser, og jo stærkere samarbejdet er mellem de forskellige lokale aktører, jo bedre for hele byen, siger han. Odense Sommerrevy har rigtig mange synergier, som passer rigtig godt med Odense Sport & Events kompetencer.

- Ikke mindst er vi er glade for den store cadeau, det er, at Hotel Odeon nu kan kalde sig faste værter for stjernerne bag revyen, når de er i byen, siger Enrico Augustinus.

For Lars Arvad betyder det ny samarbejde, at aftalen med Møllekroen skiftes ud. Men ifølge Lars Arvad betragtede leverandøren fra Agedrup picnic-kurvene til revyen som en stor mundfuld, idet revysæsonen falder sammen med højsæsonen for konfirmationer.

- Vi overlader bespisningen af personalet i trygge hænder samtidig med, at vi fortsat kan lave gæstespisning før forestillingerne på vores kendte høje niveau. Revy og skovtur hører uløseligt sammen, siger Lars Arvad.

Odense Sommerrevy spiller næste gang den 8. maj til 9. juni 2019 på Engen i Odense.

Odense Sommerrevy får nye samarbejdspartnere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce