Ung odenseaner med i lederteamet, når der i den kommende tid skal findes nye deltagere til det kommende verdenshold i gymnastik.

Det bliver 26-årige Malthe Hahn, som sammen med to kolleger skal stå i spidsen for det kommende verdenshold af danske gymnaster.

Fynboen, der fik tændt sin indre gymnast allerede som lille, da han begyndte på holdet "luftens helte" i Ammitsbøl SG&I på i Ødsted, bor i dag i Odense og underviser blandt andet i gymnastik på Bernstorffsminde Efterskole.

Malthe Hahn

Malthe Hahn er 26 år.Bor i Odense og arbejder til dagligt med gymnastik, læring, projekter og mennesker på Bernstorffsminde Efterskole.

Var i 2012-13 gymnast på DGI Verdensholdet.

Medstifter af gymnastikprojekterne JUMPoff og FACEOFF og gymnast på Ollerups elitehold. I sin fritid er han engageret i forskellige projekter og udviklingsprocesser indenfor gymnastik og foreningsarbejde.

I en pressemeddelelse fra DGI står, at der ingen tvivl er om, at det bliver en ildsjæl som indtager posten som instruktør. Malthes tilgang til jobbet er, at få gruppen af gymnaster til at trives godt sammen. Han er ikke i tvivl om, at succesen er en holdindsats og glæder sig til at skabe følelsen og ejerskabet i projektet omkring showet NAMUH sammen med gymnasterne og resten af teamet.

- Jeg anser nu mig selv for at være en af disse ildsjæle og er utrolig heldig at have en dagligdag, hvor jeg kan arbejde med gymnastikken sammen med andre, der brænder ligeså meget for den, som jeg gør, siger Malthe Hahn, der endnu ikke ved, hvem som kommer med på holdet.

Gymnaster kan søge på DGI Verdensholdet fra 27. oktober til 26.november. Selve udtagelsen finder sted mellem 16.-18. februar.

Foruden Malthe Hahn kommer instruktørteamet til at bestå af Benedikte Capion Knudsen og Maiken Meldgård Christensen.

  • Michael Bager

    Af:

    Uddannet journalist fra DjH, ansat på Fyens Stiftstidende siden 1997 og senest tilknyttet Kultur- og Odense-redaktionen.