Havnekulturfestival søger indhold

Maria Friis står i spidsen for Havnekulturfestivalen og er garant for, at hvert år byder på nyheder indenfor forskellige genrer som mad og musik. Og e af dem kan være dig. Arkivfoto

Havnekulturfestival søger indhold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sæt atter kryds i sidste weekend i maj, hvor folkets festival vender tilbage.

Havnekulturfestivalen har det fromme ønske fortsat at kunne overraske odenseanerne med nye indtryk hvad angår både kulinariske oplevelser, teknologi, streetkultur og ny musik ved at inddrage nye tendenser og trends, og derfor søger planlæggerne allerede nu deltagere til den kommende festival, der finder sted i sidste weekend i maj.

I en pressemeddelelse skriver leder Maria Friis, at Havnekulturfestivalen søger personer og foreninger, der vil være med til at give de besøgende på festivalen nye kulturoplevelser og en hyggelig weekend. Festivalen er interesseret i kunst, musik, dansk, teknologi, håndværk, mad, gadeoptræden, street-, vand- og legeaktiviteter.

Festivalen har tidligere haft mellem 25-35.000 besøgende, og den er en oplagt mulighed for at sprede kendskab til dit kulturelle virke, din forening, institution eller forretning og selv få en god weekend, med masser af oplevelser.

For at være med skal man udfylde et skema på Odense Havnekulturfestivals hjemmeside.

Odense Havnekulturfestival finder sted 25.-27. maj. På Odense Havn.

Havnekulturfestival søger indhold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce