Det er musikelskernes dag på Fyn. Tinderbox har afsløret Depeche Mode som første hovednavn på næste års festival, og fredag formiddag præsenterede JVB Live og Culture Club at Guns N Roses giver koncert i Odense næste sommer.

JVB Live og Culture Club holder fredag formiddag pressemøde på Albani i Odense. Her har koncertarrangørerne netop afsløret, hvad de kalder den største internationale koncert, der nogensinde har fundet sted på Fyn.

Det bliver Guns N' Roses, som kommer til Odense, og billetterne til koncerten på Dyrskuepladsen bliver sat til salg torsdag 16. november.

Du kan se Fyens.dk's livesending fra pressemødet herover.

  • Michael Bager

    Af:

    Reporter på Odenseredaktionen, musikredaktør og flittig skribent til rejsemagasinet Siesta. Født i Aars, Himmerland, i 1977 og bosat på Fyn siden 2004. Har kone, der er læge på OUH, samt to døtre. Jeg er glødende AaB- og Arsenalfan, men hepper på OB i alle kampe, hvor de ikke møder nogen af de nævnte hold. Jeg elsker alt fra hiphop og heavy til punk og rendyrket rock. Jeg har i mine 10 år på avisen interviewet musikere som Tom Jones, Robert Plant, Slash, Sinéad O'Connor, Macy Gray, Bryan Adams, Chris Cornell, Cliff Richards, Dr. John, Gavin DeGraw, James Last, Jeff Beck, Kevin Costner, Manic Street Preachers, Santana, Suede, The National og Travis m.fl. Blandt danske bands mangler jeg kun C.V.Jørgensen og Kim Larsen for at have interviewet samtlige af mine hjemlige helte.

Mere om emnet

Se alle
3
Stormløb på Guns N' Roses: 30.000 billetter allerede væk

Stormløb på Guns N' Roses: 30.000 billetter allerede væk

2
Største koncert på Fyn: 40.000 billetter til Guns N' Roses' sommervisit

Største koncert på Fyn: 40.000 billetter til Guns N' Roses' sommervisit

Guns N'Roses giver sommerkoncert i Odense