Lynlås i suppen og hår i anmationen


Lynlås i suppen og hår i anmationen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De kreative ildsjæle på Odense Fagskole styrter mod afslutningen

Om to måneder er det slut! Linjerne har travlt. Forfatterne skriver bøger, beklæderne laver udstilling til Rådhuset, animatorerne laver afgangsfilm, og de industrielle designere laver marionetdukker. Kunst- og kulturholdet færdiggør malerier, og 10. klasserne gør sig klar til afgangsprøverne. Design-hf’erne har været på studieture og er tæt på læseferien.

Der er fuld power på skolen – døgnet rundt. På anden sal, hvor eleverne bor, er der gang i vægmalerierne. Videre på de fire elementer: jord, ild, luft og vand. Der mangler stadig fisk i vandet. Og nu dukker de sidste ny udtryk i street-arten op.

Jeg bliver helt forpustet. Godt nok har jeg før set elever knokle derudaf! Men det her siger spar to!!

Karen, der selv bor på skolen som skolens forstander, mærker pulsen hver dag. Gennem væggene kan hun hører, hvad der sker. Ud af vinduerne kan hun se de aktive elever sole, spille bold, forberede eksamen…og tidligt om morgenen komme hjem fra byen.Foråret er for alvor nået frem til Odense Fagskole.

Til august starter nye hold. Godt der er en sommerferie imellem. Så kommer vi til at glæde os til at modtage de nye.

Er der flere pladser? Ja, men skynd dig at komme – så snakker vi om det.

Ring til Karen på tlf. 21 72 20 46, 66 12 21 45 og 66 13 38 45. Tjek os på www.ofag.dk, på facebook, på YouTube - you name it!

Camera
Camera

Lynlås i suppen og hår i anmationen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce