Fire fik lettere skader, da tre biler stødte sammen på Bogensevej mellem Næsbyhoved-Broby og Søndersø.

Opdateret klokken 18.39.

Tre biler var søndag over middag involveret i et større uheld på Bogensevej mellem Næsbyhoved-Broby og Søndersø. Uheldet betød, at vejen var spærret fra rundkørslen inde i Næsbyhoved-Broby og mere end en kilometer i retning mod Søndersø.

Fire personer blev kørt på sygehuset i forbindelse med uheldet, men slap ifølge Fyns Politi med lettere skader. De fire var ved bevidsthed, da de blev fragtet til OUH, oplyste indsatslederen fra Fyns Politi på stedet.

De tre af dem måtte dog klippes ud af en VW Up af Beredskab Fyn, som har haft flere store udrykningskøretøjer på stedet, hvor der også blev sendt tre ambulancer ud.

Uheldet skete mellem Beldringevej/Stavadgyden og Viemosevej. Bogensevej var i en periode spærret på stedet, men den blev åbnet igen ved 14.30-tiden.

Uheldet skete, da en grå Kia og en blå Opel kom kørende i retning mod Odense. Ud for Bogensevej 485 satte den grå Kia farten ned. Føreren af den bagvedkørende Opel nåede ikke at bremse i tide og ramte derfor Kiaen bagfra.

Ved sammenstødet blev den grå Kia skubbet over i den modsatte vejbane. Her kom en sort VW Up med tre personer kørende i retning mod Søndersø, da VW'en blev ramt frontalt af den grå Kia ud for nummer 485 på Bogensevej.

Dorthe Christoffersen, der netop bor på adressen Bogensevej 485, hørte braget fra sammenstødet og ringede straks til politiet.

- Jeg stod i køkkenet, da jeg hørte et stort brag. Jeg fik et kæmpe chok og skyndte mig at ringe 112, fortalte hun, efter at de tre ambulancer var kørt fra stedet med de tilskadekomne.

Sammenstødet var så voldsomt, at de tre personer i den sorte Up måtte klippes fri af brandvæsenet. Det var de tre personer i VW'en og føreren af Kiaen, der blev bragt til sygehuset. Der unge par, som kørte den blå Opel, sad rystede i vejkanten, mens oprydningsarbejdet var i gang på vejen.

- Alle er sluppet nådigt. Alle fire tilskadekomne var ved bevidsthed, da vi ankom, sagde Bjarne Puggaard, indsatsleder fra Fyns Politi.

Han vurderer ikke, at det var for høj fart, der var årsag til uheldet, men at der måske ikke havde været afstand nok mellem den blå Opel og den grå Kia, da uheldet indtraf.

  • Byline_

    Af: