Tre personer blev helt umotiveret slået ned på Vestergade natten til lørdag.

En 18-årig mand fra Odense har tilsyneladende set sig sur på alt og alle natten til lørdag. Helt umotiveret slår han tre mand ned på Vestergade i Odense - lige omkring Asylgade. Det oplyser Hans Jørgen Larsen, vagtchef ved Fyns Politi:

- Ud af det blå, slår den 18-årige de tre mænd i ansigtet med knyttet hånd. De bliver alle slået i gulvet, men havde ikke brug for behandling på sygehuset.

Politiet bliver tilkaldt klokken 04.29 og fanger den 18-årige tæt på åstedet. Han bliver anholdt klokken 04.48 og taget med på politigården.

- Det var inde i overvejelserne at fremstille gerningsmanden i grundlovsforhør, da det er ret voldsomt at slå tre tilfældige ned, men han har ikke tidligere voldsager, så vi har valgt at løslade ham, efter han er blevet afhørt, oplyser Hans Jørgen Larsen.

  • Seymore_Martin_(2015)_07

    Af:

    Jeg er digital jourhavende på Fyens.dk, derudover er jeg madanmelder og skriver fra tid til anden også bog- og cd-anmeldelser. Jeg er medlem af Odense Fødevarefællesskab og er frivillig ved Odense International Film Festival.