En 19-årig mand fra Svendborg gik natten til lørdag amok på skadestuen på OUH i Odense.

Personalet på Odense Universitetshospitals skadestue i Odense måtte klokken 23.45 fredag aften tilkalde politiet. En person på skadestuen var gået amok, og personalet kunne ikke håndtere ham.

Umiddelbart lykkedes det heller ikke for den tilkaldte patrulje at få styr på ham, så til sidst var den nødt til at bruge peberspray mod manden. Han blev derefter anholdt og anbragt i detentionen.

Det viste sig, at der var tale om en 19-årig mand fra Svendborg, som var kraftig påvirket. Efter at han havde sovet rusen ud, blev han løsladt af politiet.

  • Byline

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidende/Fyens.dk og skriver især artikler om det fynske erhvervsliv. Tidligere har jeg arbejdet på Dagbladet Børsen, Månedsmagasinet Penge og Privatøkonomi, Aalborg Stiftstidende og Dagbladet i Roskilde. Jeg er medlem af bestyrelserne for Odense Journalistforening og for KFUM-Spejderne Gråbrødre Gruppe i Odense. Jeg er født i Fredericia men bor nu i Åløkkekvarteret i Odense i et gammelt hus, som jeg ejer sammen med min kone, der er freelancejournalist og især arbejder for Fagbladet 3F. Vi har to voksne børn.