Vinder med ørkenfoto


Vinder med ørkenfoto

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den danske freelancefotograf Jakob Dall, der sidste år blev nummer to ved World Press Photo, kan nu skrive vinder på sit visitkort. Han har netop vundet EISA's Maestro-konkurrence, der løb i 17 lande.

Den store fotokonkurrence blev afviklet i de enkelte europæiske lande i foråret over emnet global opvarmning. Jakob Dall vandt sikkert den danske del af konkurrencen med en serie om tørken i Etiopien, som han dækkede for Dansk Røde Kors.

Efter at Jakob Dall havde vundet den danske del, samledes alle lande-vindernes billeder til EISA's årlige generalforsamling i juni. Forud var alle billederne blevet printet i samme størrelse, og der lå en stor opgave foran foto-juryen, der består af medlemmer fra 17 europæiske lande.

Ved afstemningen vandt Jakob Dalls billeder klart foran Tyskland og Frankrig.

- Jeg er stolt og beæret over at vinde fotokonkurrencen, siger Jakob Dall.

- Jeg ser også frem til at få serien udstillet og ikke mindst høre folks reaktioner på billederne. Jeg håber også, at prisen er med til at sætte fokus på de stille katastrofer, der foregår hver eneste dag. Jeg vil gerne vise de menneskelige konsekvenser ved den globale opvarmning og prøve at nuancere debatten i medierne, siger han.

Jakob Dall får overrakt sin præmie 24. september, når der er fernisering på en udstilling af alle vinderbillederne på fotomessen Photokina i Tyskland.

Vinder med ørkenfoto

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce