Tv-chef i blå bog


Tv-chef i blå bog

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kanal 4-chef Anette Kokholm er optaget i 'Kvindernes blå bog', der er et alternativ til 'Kraks Blå Bog', og som lægger vægt på at fremhæve kvinder og opstille nogle andre kriterier for, hvem der bør fremhæves i samfundet

Anette Kokholm er optaget med begrundelsen:

- Hun har gennem sit arbejde ofte og gerne sat fokus på kvinder, sidst som øverste chef for kvindekanalen Kanal 4. Samtidig går hun ikke af vejen for at slå et slag for både kvinders sundhed og ligestilling generelt. For nylig satte hun sig således i spidsen for en indsamling på nettet til fordel for kampen mod brystkræft. Og i forbindelse med folketingsvalget i november 2007 opfordrede hun på sin blog til at stemme på en kvinde - for det gør hun selv.

Hun hører ikke til dem, der tror, at kvinder partout kan gøre det bedre end mænd. Eller omvendt for den sags skyld. Hun synes bare, der er grund til eftertanke, når hendes eget køn er så tyndt repræsenteret dér, hvor beslutningerne tages."

Anette Kokholm glæder sig meget over, at det arbejde,hun har gjort med Kanal 4, er blevet bemærket af redaktionen bag 'Kvindernes Blå Bog'.

- Jeg er især stolt af at være med, fordi der i optagelsen er lagt vægt på, at jeg altid taler kvindernes sag - for det er rent ud sagt en hjertesag for mig, siger hun.

Tv-chef i blå bog

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce