Stadig "hot"

England's captain David Beckham prepares to throw his shirt into the crowd as he walks off the pitch after the World Cup Finals group F soccer match in Osaka June 12, 2002. The match ended in a 0-0 draw, a result that was good enough for England to advance into the second round. REUTERS/Jim Bourg

Stadig "hot"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Han blev ikke udtaget til årets første landskamp af den nye engelske landstræner Capello, men David Beckham er fortsat hot hos det modsatte køn.

4000 kvindelige og hovedsageligt britiske fodboldfans har deltaget i en internet-afstemning, og de har udpeget ikonet Beckham til "Den mest sexede fodboldspiller på planeten".

Den 32-årige midtbanespiller, der er rykket til Los Angeles, tog titlen foran Thierry Henry, der tid-ligere gjorde sig i Arsenal, men nu er på kontrakt i FC Barcelona.

- David Beckham er elsket for sit udseende, sin stil og sit talent, selvom han er blevet en del af Hollywood, forklarede en talsmand for thepeoplesclub.com i forbindelse med offentliggørelsen af afstemningsresultatet.

I undersøgelsen spurgte man også kvinderne, hvorvidt de ville droppe deres mand for en af fodboldens topspillere. Det vil en tredjedel...

Stadig "hot"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce