Professor hædret


Professor hædret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Professor i gynækologi og obstetrik ved Københavns Universitet og direktør for Juliane Marie Centret, Bent Ottesen, er tildelt August Krogh prisen 2009. 

Han har i 30 år forsket inden for grundvidenskab, klinik og medicinsk pædagogik. I den kliniske forskning har hans fokus været rettet mod bedring af diagnostik, patientforløb og overlevelse for kvinder med kræft i æggestokkene. Den medicinske pædagogiske forskning finder han af grundlæggende betydning for hele lægeuddannelsen og for kvaliteten af det kliniske arbejde.

Bent Ottesen leder Juliane Marie Centret på Rigshospitalet, et tværfagligt center med 15 klinikker og enheder, bl.a. Fertilitetsklinikken, Klinisk Genetisk Afdeling, Klinik for Vækst og Reproduktion, Klinik for Psykologi Pædagogik og Socialrådgivning, Videnscenter for Tidligt Fødte m.fl.

August Krogh Prisen på 100.000 kroner er stiftet af Dansk Medicinsk Selskab og Novos Fond, den kan ikke søges, og er siden 1969 blevet uddelt årligt som hæder til en fremragende, dansk, lægevidenskabelig forsker. 

Professor hædret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce