Pilmark på granit

Foto; Hans Østergaard

Pilmark på granit

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skuespilleren Søren Pilmark blev fredag medlem af den kreds af skuespillere, der har deres portræt foreviget på en granitflise på Frederiksberg. Søren Pilmark er især kendt for sin rolle som Omar Papa i Ørkenens Sønner og som Bahnsen i DSB's reklamer, men han har også haft store film- og teaterroller, blandt andet har han spilet Hamlet. Og så er han en fremragende tryllekunstner.

Den såkaldte Folkets Teaterpris uddeles i et samarbejde mellem bl.a. Frederiksberg Kommune, Tuborg og Frederiksberg Bladet.

På Frederiksberg Allé har Frederiksberg skabt sin egen "Walk of Fame", hvor tidligere bl.a. Sidse Babett Knudsen, Mads Mikkelsen, Bodil Udsen og Ghita Nørby har fået deres portræt afbildet.

Med hæderen følger en check 50.000 kr.
Foto: Hans Østergaard
(Arkiv 2005) - Skuespilleren Søren Pilmark fylder 50 år d. 16. oktober. Søren Pilmark er uddannet på Skuespillerskolen ved Århus Teater og kom i 1980 til Det Kongelige Teater,  hvor han hurtigt slog igennem som en af sin generations mest alsidige mandlige talenter. Hans komiske talent har han bl.a. udfoldet sammen med Per Pallesen i en række Palle & Pilmark Shows og i kvartetten Ørkenens Sønner. På film har Søren Pilmark bl.a. gjort indtryk i 'De skrigende halse' (1991), 'Blinkende lygter' (2000), samt i
(Arkiv 2005) - Skuespilleren Søren Pilmark fylder 50 år d. 16. oktober. Søren Pilmark er uddannet på Skuespillerskolen ved Århus Teater og kom i 1980 til Det Kongelige Teater, hvor han hurtigt slog igennem som en af sin generations mest alsidige mandlige talenter. Hans komiske talent har han bl.a. udfoldet sammen med Per Pallesen i en række Palle & Pilmark Shows og i kvartetten Ørkenens Sønner. På film har Søren Pilmark bl.a. gjort indtryk i 'De skrigende halse' (1991), 'Blinkende lygter' (2000), samt i "Kongekabale" fra 2004. Han toner desuden jævnligt frem i fjernsynet som Bahnsen i reklamen for DSB overfor dukken Harry. Søren Pilmark har modtaget talrige hædersbevisninger og bliver i bogen "Søren Pilmark", der udkommer på fredag d. 14.10. biograferet af journalisten Kirsten Jacobsen. (Stine Larsen/Polfoto)
Foto: Hans Østergaard

Pilmark på granit

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce