Nyt fra babyfronten


Nyt fra babyfronten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DR-journalisten Louise Bjerregaard og kæresten Søren Bruhn venter deres første barn. Parret har været kærester siden de for halvandet år siden mødtes på deres fælles arbejdsplads i DR-Byen. Han har børn fra et tidligere forhold; for 35-årige Louise, der går på barsel til maj, er det første gang.

Skuespillerparret Rikke Andersson og Kim Bodnia blev før jul forældre til deres første datter. Parret har i forvejen to drenge på seks og to år. Den lille ny er allerede navngivet Nomi Elvira Andersson Bodnia.

Komiker og radiovært Uffe Holm og hans kone Malene skal også være forældre for første gang. Fødslen forventes til juni, og parret har offentliggjort, at det bliver en dreng.

Tidligere professionel cykelrytter, nu galleriejer Jens Veggerby har fået hænderne fulde med fire piger i sit hus. Kæresten Natascha Fink er netop nedkommet med en lille pige på Herlev Sygehus. Parret har i forvejen Ida på 8 og Mie på 14.

Martin Spang Olsen, 45 år, stuntman gennem 25 år og snarlig skøjtestjerne i TV 2's "Varm på is", skal også være far igen. Han og kæresten Anna Britt har en dreng på fire år, og i slutningen af juni ventes en lille ny.

Nyt fra babyfronten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce