Ny professor på SDU


Ny professor på SDU

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mickael Bech, 35, er udnævnt til professor i sundhedstjenesteforskning ved Institut for Sundhedstjenesteforskning, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Syddansk Universitet. Han er uddannet samfundsøkonom fra Syddansk Universitet i 2000 og forsvarede sin ph.d.-afhandling i sundhedsøkonomi ved Institut for Sundhedstjenesteforskning ved Syddansk Universitet i 2003.

Hans forskning fokuserer hovedsageligt på brugen og virkninger af økonomiske styringsinstrumenter i sundhedsvæsenet og undersøgelser af patienters forhold til behandlingsformer og behandlingsforløb. Han er knyttet til masteruddannelsen i Kvalitet og Ledelse i Social og Sundhedssektoren på Sundhedsvidenskab, Syddansk Universitet. Han er ansat dels som professor ved Institut for Sundhedstjenesteforskning, Syddansk Universitet og dels som afdelingsleder for Forsknings- og MTV-afdelingen ved OUH, Odense Universitetshospital og Svendborg Sygehus.

Mickael Bech har i perioden 2003 - 2008 først været ansat som adjunkt og derefter lektor på Institut for Sundhedstjenesteforskning ved Syddansk Universitet. Han har ligeledes haft to forskningsophold i udlandet: på Stanford University i Californien i 2001 og ved London School of Economics i 2004.

Mickael Bech er opvokset i Billund og fik sin studentereksamen fra Grindsted Gymnasium i 1993. Herefter flyttede han til Odense for at studere.

På studiet mødte han sin kone Mette Birk-Olsen, og parret har døtrene, Amanda på tre år og Fransa på snart to måneder.

Ny professor på SDU

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce